Personlig vejledning
+45 40 11 81 07

Køb sabler og Champagne

   

Gå til shop..

   

Køb af sabler:
Ikke alle sabler er lige egnede til champagnesabling. Der er meget stor forskel på kvalitet på klingerne, og på vægt og balance i sablen. Den dyreste sabel, er ikke altid den, som du synes er bedst til dig. Jeg giver dig råd og vejledning i køb af sabel. Det er muligt at bestille personligt møde, hvor vi i ro og mag finder den sabel som,
er den rigtige for dig.

Jeg har et pænt stort udvalg af nye og antikke sabler.

Jeg sælger kun sabler jeg selv synes om at bruge, og som har et design og en kvalitet jeg vil stå inde for. Køber du en antik sabel, kan du være sikker på det er en ægte antik sabel.

Køb af champagne og bobler som er egnet til champagnesabling:
Ikke alle champagner og bobler er egnet til at blive sablet. Flaske kvaliteten og mægnden af pigment i flasken er afgørende for om en sabling bliver succesfuld. En sort Freixnet er fx meget egnet til sabling, grundet den robuste flaske, som er mættet med pigment. Hvorimod en gennemsigtig flaske er mindre egnet for nybegyndere til sabling, fordi den let går i stykker.

Trykket i flasken er også afgørende for om flasken er egnet, til sabling. Champagne har 6 atmosfæres tryk, og er meget velegnet. Cava er produceret ved samme metode og er også meget velegnet. Og de fleste Cava'er produceres i robuste flasker med høj bund. Bunden højde er afgørende for hvor godt man kan holde på flaske under sablingen. Det er vigtigt man holder i bunden af flaken, hvis den skulle springe, så man ikke skærer sig på flasken. Når du skal vælge en Champagne eller "bobler" til sabling, skal du se efter sammenføjninen på flasken, den skal være tydelig.
Det er et tegn på at flasken er velegnet til at sabrere med sabel, ny eller antik.
Champagne og "bobler" skal altid være ca. 4 grader kolde. Hvis flasken er for varm, kan den eksplodere, eller gå af før tid. Og det er jo altid ærgeligt at gå glip af et godt " knald ".

Jeg sælger kun Champagne, Cave og Kocemba Sparkring The, på denne side, som er velegnet til sabling og som har en smag og kvalitet jeg selv foretrækker.

Gå på opdagelse i menuerne, øverste på siden, jeg har forsøgt at gøre det let og overskueligt, og shoppen gør det let og enkelt at bestille.

DR.dk har skrevet en artikel om sabling
Læse den her.

http://www.dr.dk/levnu/mad/det-bliver-rigtig-festligt-naar-champagnen-aabnes-med-en-sabel
 

Gå direkte til shop.
Kontakt Champagnesabling.dk
Du er altid velkommen til at kontakte Champagnesabling.dk på telefon
+45 40 11 81 07
   
Spørgsmål om champagnesabling
 
Spørgsmål til varer
 
Nyhedsbrev
*
Navn:
*
By:
 
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
   
   
Champagnesabling.dk • SABEL-STUEN • Stendal 26 • 2770 Kastrup • CVR./VAT no. 27712614 • Tlf.: +45 40118107 • event@champagnesabling.dk